En wij zijn een evenementenbureau!

Wij stellen ons graag voor

Wij zijn goed in out of the box denken, brainstormen en met toffe concepten komen. Wij zorgen ervoor dat het een eerlijk en echt concept is, zonder poespas. Wij zijn een tikkeltje eigenwijs, open en eerlijk en we verlangen dit ook graag van onze gasten. Wij zijn makkelijk bereikbaar, houden van korte lijnen en kunnen daardoor snel schakelen. Én op de dag zelf zijn wij pas tevreden als iedereen met een grote glimlach terugkijkt op het evenement.

Events op natuurlijke locaties

Met een groen tintje

Wij vinden een evenement op een natuurlijke locatie organiseren het leukste dat er is. In het bos, in een weiland, op een groene plek waar je de wind hoort waaien en de vogels hoort fluiten. Het licht is hier anders en we moeten het opnemen tegen de elementen van de natuur. Die hebben we natuurlijk niet altijd in de hand, maar Bamboe Events ziet dit juist als een uitdaging! We kunnen hier elke sfeer creëren die we willen.

Terug naar de roots van Bamboe Events

Wat groen met ons doet

Wij zitten zelf ook al meer dan 30 jaar op een groene plek in de polder. We zien wat dit doet met onze gasten en onszelf. Wij worden er creatief en open van en er ontstaan mooie gesprekken. Voor een vergadering, feest, teamuitje of innovatiesessie is de natuur een plek waar nieuwe verbindingen tot stand komen en nieuwe ideeën ontwikkelt worden. En uiteraard kan er gedanst worden met boots, sneakers of op blote voeten.

Ons Team

Froukje

Froukje

Coördinator

Positieve wind die altijd zingt, snel verbinding maakt en kan luisteren. De vertaalslag kan maken naar een werkend en echt concept. En graag echt contact maakt, wilt weten wat mensen beweegt.

Jeroen

Jeroen

Ondernemer

Kritische geest die alles met beide benen op de grond zet. Ondernemer in hart en nieren. Gaat voor de beleving van de gasten en is pas tevreden als alles klopt.

Mindy

Mindy

Marketeer

Marketing professional die structuur kan aanbrengen en hoofdzaken van bijzaken kan onderscheiden.

Benieuwd naar ons?

Schrijf je dan snel in en blijf up-to-date!

Wij gaan een stapje verder!

minimale impact, maximaal genieten!

Wij organiseren evenementen met een maximale impact voor de gast en een minimale impact op de aarde. Wij vinden het belangrijk om mee te bouwen aan een mooiere wereld. Wij doen dit door het inspireren van onze gasten en hen een onvergetelijke dag te bezorgen. Tot in de producten die we gebruiken voor eten, drinken, aankleding en materialen. We doen dit graag groen, met respect voor de natuur en in samenwerking met lokale partners.

Onze missie

Geschiedenis

Van toen, tot nu

Van Akkermans naar Bamboe Events

Bamboe Events is ontstaan uit Akkermans leisure & golf , een familiebedrijf wat sinds 1988 op de Heense Molen in Noord-Brabant gevestigd is. Jos en Mimi Akkermans startten naast hun akkerbouwbedrijf natuurkampeerterrein ‘De Heense Akker’, dat al gauw werd uitgebreid met activiteiten als kanovaren en fietsverhuur. Er kwamen steeds meer activiteiten bij. Alleen misten we nog de focus op bedrijven en events op maat. Hiervoor organiseerden we meestal iets buiten ons huidige aanbod. En zo ontstond het idee voor Bamboe Events!