Inspirerende buitenlocaties

Je bent er echt even uit.

Dit kan op allerlei plekken zijn, van een boeren weiland tot een bos en van een park tot een fort. Afhankelijk van het soort evenement, de wensen en de afstand gaan wij samen met jullie op zoek naar de perfecte locatie voor jullie evenement.

Event op eigen terrein

Wij brengen het event naar jullie toe.

Misschien heeft jullie bedrijf zelf wel een mooi terrein wat geschikt is voor een evenement. Denk bijvoorbeeld aan een loods, een grote parkeerplaats of een grote tuin. Wij kunnen overal de gewenste sfeer creëren. Ook bij een opening van een nieuw pand of een jubileum kan een eigen terrein een extra boost geven. Tevens profiteer je dan gelijk van belastingvoordeel omdat het evenement dan buiten de werkkostenregeling valt.

Onze eigen locaties

Geniet bij ons.

Bamboe Events heeft via haar moederbedrijf Akkermans leisure & golf ook een paar eigen locaties in beheer. Waaronder het terrein van Akkermans zelf en Beneden Sas. Het terrein van Akkermans ligt tussen de weilanden en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A4. Beneden Sas is ons huiskamerrestaurant aan het water. Een plek met een rijke geschiedenis en een unieke locatie.

Kunt u geen keuze maken?

Wij snappen dat het lastig is om een keuze te maken als het gaat om het kiezen van de juiste locatie.
Daarom helpen wij u graag verder en denken we met jullie mee waar nodig is.