Openingsborrel Bamboe Events

Openingsborrel Bamboe Events

Door middel van een openingsborrel bij BenedenSas is het nieuwe evenementenbureau Bamboe Events geopend. Op deze zonnige namiddag kunnen bezoekers kennismaken met Bamboe Events. En wil de organisatie van Bamboe Events juist kennismaken met de bezoekers.

Jeroen Akkermans, eigenaar van Akkermans leisure & golf en Bamboe Events, trapt de openingsborrel af met een mooie speech waarin hij vertelt waarom het evenementenbureau Bamboe Events is opgericht en wat het is. “Evenementen met impact, maar weer wat minder impact op de mensen om ons heen, dat is Bamboe Events.” vertelt hij.

Na de speech vertelt Sjoerd van Dijk, eigenaar BLOOM your message, zijn verhaal over duurzaam ondernemen. Het verhaal is geschreven op zijn eigen handelsmerk, Bloeipapier. Hij vertelt over zijn bedrijf BLOOM your message en wat voor waarde duurzaam ondernemen heeft. Duurzaam ondernemen is moeilijk, maar als je het goed doet dan krijg je er veel waardering voor terug.

Het officiële openingsmoment volgt. Door middel van een promotiefilmpje en een toost met champagne wordt Bamboe Events officieel geopend.

De borrel is van start gegaan en er komen bewuste en (h)eerlijke hapjes op tafel. Een plateau met lekkere groenten, loempia’s met garnaaltjes en bamboescheuten en een heerlijke satéspies van buikspek gegaard op de Big Green Egg. Lokale ondernemer de Thoolse Parel uit Tholen presenteert heerlijke hapjes gemaakt van zeewier en oesters, die in de ochtend vers uit de Oosterschelde zijn geraapt. Naast de Thoolse Parel staat 3D ByFlow. Op tafel pronkt één apparaat, een 3D printer. Er wordt eten in de mooiste vormen geprint. Op het menu staat pompoenpuree afgemaakt met heerlijke garnituurtjes door onze eigen kok. Deze heerlijke hapjes worden genuttigd onder het genot van bewuste drankjes zoals Charitea en Fritz-Kola die op tafel staan.

Het is druk rond de heathers in de tent. De kou neemt de overhand dus iedereen gaat nóg dichterbij elkaar staan. Op een eerlijke en bewuste manier worden er mooie verbindingen gemaakt tussen Bamboe Events en de bezoekers, maar ook tussen de bezoekers zelf.

Rond de klok van zes zijn er al veel bezoekers met een duurzame goodiebag in de hand huiswaarts gekeerd. Het was een geslaagde opening. Wij kijken uit naar alle nieuwe uitdagingen die vanaf nu op ons pad terecht gaan komen.

Team Bamboe Events

Deel dit bericht!

Plaats een reactie

Your email address will not be published.