Hoe het allemaal begon… ontmoet de familie Akkermans

Hoe het allemaal begon… ontmoet de familie Akkermans

De familie Akkermans, ondernemers in hart en nieren. Eigenwijs, gastvrij, hart voor de zaak en altijd aan het pionieren. Dit deden Jos en Mimi Akkermans dertig jaar geleden al en dit hebben de broers Jeroen en Robbert overduidelijk geërfd en meegenomen naar het huidige Akkermans……

Even terug in de tijd

Dertig jaar geleden, in 1988, besloten Jos en Mimi Akkermans om naast hun akkerbouwbedrijf een natuurkampeerterrein te starten, ‘De Heense Akker’. Al gauw werd er uitgebreid met kano- en fietsverhuur. Hier bleef het niet bij; avontuurlijke activiteiten, kampeervlotten, een golfterrein en escape rooms werden toegevoegd. Binnen Akkermans wordt continu ingespeeld op trends en wensen van gasten. En dit doen ze goed!

Pionieren zit in de familie

De broers hebben na grote populariteit van de eerste escaperoom (Bunker Escape), nu een XL escaperoom gebouwd waar 24 personen tegelijk en in groepen tegen elkaar kunnen strijden. “Door te kijken naar wat gasten willen en in te spelen op wat we in de markt en maatschappij zien proberen we onze gasten steeds opnieuw te verrassen”. Gewoon doen, geen talloze business plannen schrijven en heel veel tijd kwijt zijn aan de vraag of het wel of niet winstgevend gaat zijn. Nee, vooral op intuïtie: “Met de middelen en de mensen die we hebben zorgen we ervoor dat het gecreëerd wordt. Of het een succes wordt hebben we niet altijd in de hand. Maar het pakt gelukkig vaak goed uit voor ons”.

Bamboe Events wordt geboren

Dat is wat de broers siert; Een dosis lef, ervoor gaan en niet bang zijn om te vallen. Nu staat daar dus Bamboe Events. Geboren uit de vraag die ze kregen vanuit bedrijven om steeds meer evenementen op maat te organiseren. “Onze huidige website en aanbod is hier niet voor geschikt en op ingespeeld en dit wilden we graag aanpakken. We hebben toen besloten om hier een aparte bedrijfstak voor op te richten”. En zo is Bamboe Events geboren.

Akkermans sausje

Akkermans zou Akkermans niet zijn als ze er ook niet weer een eigen draai aan zouden geven. Bamboe Events richt zich met name op evenementen op inspirerende buitenlocaties. “We plukken zelf ook al dertig jaar lang de vruchten van het buiten zijn. We zien zelf wat het doet met onze gasten om een dag helemaal eruit te zijn en we zijn zelf ook opgegroeid in de polder. De vrijheid en natuur zorgen voor loskomen, creativiteit, verbinding en mooie gesprekken. Dit willen we graag doorgeven aan onze gasten tijdens events. Daarbij willen we graag een steentje bijdragen om de wereld wat mooier te maken, door op de evenementen die we organiseren de impact voor de aarde zo klein mogelijk te houden”.

Evenementen op maat

Maar ook als je op je eigen bedrijfslocatie een evenement wilt houden, dan kan Bamboe events daarbij helpen. Een foodtruckfestival op eigen terrein? Geen probleem. Een groot interactief spel op je eigen kantoor of in je magazijn? Daar gaan we graag mee aan de slag. Natuurlijk zijn er ook onze eigen locaties bij Akkermans leisure & golf en Beneden Sas waar we een onvergetelijk evenement kunnen neerzetten.

Ga je een evenement organiseren en wil je graag een keer in gesprek met ons? Dat vinden wij leuk! Bel of mail ons. Wij komen graag een keer langs om kennis te maken.

foodtruckfestival
Deel dit bericht!

Plaats een reactie

Your email address will not be published.