Welkom bij Bamboe Events! Wij stellen ons graag even voor.

Home / Algemeen / Welkom bij Bamboe Events! Wij stellen ons graag even voor.

Welkom bij Bamboe Events! Wij stellen ons graag even voor.

Welkom bij Bamboe Events! Wij stellen ons graag even voor.
Bamboe Events

Wij zijn Bamboe Events!

Bamboe Events bedenkt, creëert en organiseert evenementen op inspirerende (buiten)locaties. Wij zijn goed in out of the box denken, brainstormen en met toffe concepten komen. Daarbij zorgen we ervoor dat het een eerlijk en echt concept is, zonder poespas. What you see is what you get. Wel zijn we een tikkeltje eigenwijs, maar ook open en eerlijk en dit verlangen we ook van onze gasten. We hebben al veel ervaring met evenementen want Bamboe Events is ontstaan uit familiebedrijf Akkermans leisure & golf. Een familie die houdt van ondernemen en innoveren. 

Bamboe Events verrast

Van begin tot eind zijn wij makkelijk bereikbaar. Wij werken met korte lijnen en kunnen daardoor snel schakelen, daar ligt onze kracht. Op de dag zelf zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en uitgevoerd wordt en we zorgen voor net dat beetje extra. We laten onze gasten graag verrassen en we zijn daarom pas tevreden als iedereen met een grote glimlach weer huiswaarts keert, zowel de gasten als het personeel op de vloer.

Feest Bamboe Events
kernwaarde Bamboe Events

Onze kernwaarden

Wij werken met passie en wij maken graag verbinding. Dit betekent voor ons dat wij graag echt contact maken met onze klanten en gasten. Dit geeft ons plezier en wij kunnen op deze manier de beste vertaalslag maken naar het meest toffe evenementen concept. Wij geloven in een groene en mooiere wereld en wij willen hier graag ons steentje aan bijdragen. Daarom geloven wij in evenementen die groener en duurzaam worden. Wij vinden het belangrijk om hierin zelf te ontwikkelen en te leren en tevens te inspireren. Wij ontzorgen van begin tot eind, zijn eerlijk en houden van persoonlijk contact. Wij leven in dezelfde wereld als iedereen en we verlangen daarom naar open en eerlijk contact. Geen poespas of eromheen draaien en het liefste persoonlijk en informeel.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op! Dat vinden wij leuk!

Deel dit bericht!

Plaats een reactie

Your email address will not be published.